Over ons


Verleden en Heden

Sinds de jaren 60 hield Mercurius zich bezig met de import en verkoop van vuurwerk aan de Singel in Amsterdam. Door de jaren heen ontwikkelde Mercurius zich als één van de grootste vuurwerk importeurs van
Nederland met de meest spectaculaire collecties van hoge kwaliteit waardoor de “Ultimate Gold Collection” en “Superior Collection” een Nederlands begrip zijn geworden.

Na bijna 40 jaar werd het bedrijf overgekocht door Valdas Vuurwerkevenementen en komt in 2015, onder de naam Mercurius Vuurwerk International en een strategische samenwerking met GBV-WECO Vuurwerk, met nieuwe collecties en de ouderwetse Mercurius uitstraling met de allermooiste ongekende effecten.

Door samen in te kopen zijn Mercurius Vuurwerk International en GBV-WECO nu als één van de grootsten van Nederland, wat resulteert in goede inkoopcondities en zeer snelle leveringen.

Uiteraard ontvangen Mercurius Vuurwerk International u graag op het hoofdkantoor om u meer te vertellen over het vuurwerk in het bijzijn van de showroom met onze nieuwe labels.
Kwaliteit


Tijdens het gehele ontwikkelingsproces en productieproces voeren veiligheidsadviseurs in China professionele controles uit, waarbij zij de kwaliteit en veiligheid van ons vuurwerk waarborgen.
Uitingen van Tevredenheid

Bij Mercurius Vuurwerk International staat de klant centraal. Al onze medewerkers streven er dan ook naar om u vriendelijk en accuraat van dienst te zijn. U bent de klant en daarbij de belangrijkste schakel binnen ons bedrijf.

CE Keurmerk

Alle vuurwerk collecties van Mercurius Vuurwerk International zijn voorzien van het Europese CE Keurmerk. Dit garandeert de kwaliteit en veiligheid van ons gehele assortiment.